HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Log in
Username:
Password:
Log in automatically:
:: I forgot my password
Shoutbox

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 90 on Wed May 15, 2019 1:20 am
Aktiviti
Paintball @ KKlub Melawati
 - Portal I_icon_minitimeFri May 08, 2009 3:52 am by sash
Sila ambil perhatian pada semua yg join paintball pada hari esok (9 Mei 2009). Sila berkumpul di Stesyen Minyak BHP Taman Melawati pada pukul 4.15 ptg. Pukul 4.30 ptg kita akan bertolak ke KKlub Melawati. Sapa tak tahu kat mana sila tengok map di sini. Harap semua dtg tepat pada masa tersebut. Kita akan pergi awal sedikit utk persiapan dan registration. Sapa yang ada camera sila la bawak skali. …

[ Full reading ]
Comments: 0
Selamat datang!!
 - Portal I_icon_minitimeFri Apr 24, 2009 3:03 am by sash
Welkam welkam pada seme kawan-kawan...portal ni masih dlm pembinaan so gunakan lah kemudahan apa yg ada dulu yek hahahaa...portal ni bukan di buat utk lawan mana2 portal komuniti lain...tapi just tempat utk kita melepak...share your thought in forum...buat aktiviti sama2...dll. So ajak lah kawan2 lain join sini kita kumpulkan kawan2 then unite together...enjoyyyyyyyy!!

Comments: 1
TT Session @ Nasi Lemak CT Garden Kg Baru
 - Portal I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 7:31 pm by sash
Untuk meraikan ketibaan DB ke Kuala Lumpur, TT session akan diadakan mlm ini di Nasi Lemak CT Garden Kg Baru. Sesiapan yg sudi tu sila lah hadir mlm ni pukul 9 mlm. Kalau ada apa2 just tipon sash, zio, db or wira. Thanks.

Comments: 17
Bowling Session @ One Utama
 - Portal I_icon_minitimeTue May 05, 2009 7:42 pm by sash
FU Bowling session akan di adakan di One Utama pada hari Khamis 6 Mei 09 pukul 9.00 mlm. So marilah beramai2 join. Sebarang persoalan boleh la contact Wan.

Comments: 3
Latest topics
» Paintball - Bereh Challenge
 - Portal I_icon_minitimeby frank_lampard Mon Jun 08, 2009 1:38 pm

» BERITA CHELSEA
 - Portal I_icon_minitimeby frank_lampard Wed Jun 03, 2009 10:48 am

» Photo MHC Paintball! 2009 -Tournament Reloaded
 - Portal I_icon_minitimeby sash Mon Jun 01, 2009 1:51 pm

» Gambar Isi Rimba Penbol
 - Portal I_icon_minitimeby zio Wed May 27, 2009 12:55 pm

» FU @ MHC Ice Skating Sunway Pyramid - 17/5/09
 - Portal I_icon_minitimeby h20 Wed May 27, 2009 12:53 pm

» Paintball - Speedball Tournament Video
 - Portal I_icon_minitimeby sash Sat May 23, 2009 3:10 pm

» ApplE! prOfiLe
 - Portal I_icon_minitimeby acul Sat May 23, 2009 4:53 am

» ADEGAN MELATAH !!!
 - Portal I_icon_minitimeby Wan Fri May 22, 2009 12:20 pm

» Understand Paintball Positions
 - Portal I_icon_minitimeby sash Thu May 21, 2009 4:43 am

» Why Back players are valuable in speedball
 - Portal I_icon_minitimeby sash Thu May 21, 2009 4:28 am

Top posters
sash
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
frank_lampard
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
h20
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
DB™
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
zio
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
Say
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
AppLe!
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
baby loley
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
Z@r@ki_K3np@chi
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap 
Abeyy
 - Portal I_vote_lcap - Portal I_voting_bar - Portal I_vote_rcap